BO YOUNG KONCERT

dec12022

MUSIK, SANG, DANS OG LUFTGUITAR

Vi pynter igen den store sal op med kulørte lamper, og baren er klar til at servere farverige drinks, når Bo Young endnu en gang gæster hotellet torsdag 1.12.
Der er garanti for en stemningsfuld eftermiddag/aften med højt humør, når Bo Young spiller op og synger de allerbedste dansktop numre. Som gæst til koncerten har du rig mulighed for at synge med på alle de kendte sange. Så smør stemmebåndet og puds danseskoene, for der er virkelig lagt op til en hyggelig og festlig eftermiddag/aften.

Hotellets køkken byder denne aften på flæskesteg med tilbehør. Til dessert kan du glæde dig til Risalamande med kirsebærsovs.

Bo Young Aftner på Skovsgård Hotel er udviklet med særligt fokus på lokale væresteder, aktivitetscentre og bofællesskaber mv. Men alle er velkomne til et brag af en fest.

PROGRAM
Fra kl15.00: gløgg, æbleskiver og ”tjek ind”
16.00: Bo Young underholder
17.00: middag
18.00: Bo Young underholder
19.00: farvel og tak for i dag
PRIS: 250,- pr. pers. Personale kr. 50,-
Baren er åben for øl/vand og vin. Der kan også købes kulørte drinks med og uden alkohol.

Fyraftensøl

nov182022

Kom og vær med til at starte en tradition

Fredag 18.11 kl. 16-18 inviterer Bugtens Bryghus og Skovsgård Hotel til fyraftensøl. Tag din far, bror, nabo eller gode kollega med under armen og hyg dig et par timer i godt selskab, og smag Allans gode bryg. Dato for de næste gange kommer senere.

Tilmelding er ikke nødvendig, men kommer i en ”flok” må gerne give besked, så vi laver pladser nok.

Drinks for Damer. Læs mere her:

nov252022

Fredag 25.11 er vi igen klar med Cocktails for damer på Skovsgård Hotel, i samarbejde med Skovsgård Borgerforening. Tag din mor, søster, veninde eller nabo under armen til en hyggelig eftermiddag i godt selskab.
Tilmelding ikke nødvendig. Men for at have plads til alle, vil det være dejligt med et praj, hvis I kommer som en større gruppe. Som altid er Skovsgård Hotel vært for lidt snacks.
Skovsgård Hotel – En socialøkonomisk virksomhed med kærlighed til mad & mennesker

Pakkeauktion 17.11 kl. 18.00. Læs mere her:

nov172022

Traditionen tro inviterer Skovsgård Borgerforening til Pakkeauktion på Skovsgård Hotel. I år er det 17.11 kl. 18.00 med spisning. Menuen er grønlangkål og stuvet hvidkål m tilbehør og Risalamande til dessert. Pris kr. 115,-
Tilmelding hos Søs på tlf. 20129464 senest 10.11 kl. 12,00. Aftenens indsamling går til flagallé og julebelysning, så støt op om denne aften.

4. juledag bal med Beers for Tears. Læs mere eller køb billet.

dec282022

Traditionen tro slutter BMF og Skovsgård Hotel efterårets program af med et brag af et julebal med det populære lokale band Beers for Tears – der er en nordjysk folk- præget gruppe, og et populært danseorkester, der gir den en spand kul når de optræder og underholder.
Menu:
Ristaffel buffet med inspiration og tilbehør fra hele verden
Panna cotta med sprød kokos crumble og passionsfrugt

Fællesspisning knæk cancer

okt272022

Fællesspisning på Skovsgård Hotel i forbindelse med Skovsgård knækker cancer.
Bestil menu på tlf 98230400 senest 21.10.22.

Tradish

okt282022

Siden de blev dannet i 2009, har Tradish optrådt på hundredvis af scener på tværs af Europa. Som en del af den levende irske musiktradition, spiller Tradish sig ind i en spændende og livsbekræftende blanding af det gamle og det nye, fortid og nutid, med en stærk forankring og respekt for rødderne.

Touch of Shadows

okt142022

Hvem husker i dag ikke den engelske instrumentalgruppe The Shadows? Alle de gode melodier tilsat gruppens helt unikke vellyd kan man godt savne i dagens musikbillede. Mens de aldrende originalers karrierer fader ud, tager Touch of Shadows over. I respekt for- og kærlighed til de fantastiske ”skygger” tillader vi os at føre stafetten videre. Et arrangement med Touch of Shadows garanterer et genhør med de mange fantastiske ørehængere inkl. diverse hits, hvor bandet optrådte med Cliff Richard. Det hele serveres med stor spilleglæde og et glimt i øjet.

MORTENS AFTEN

nov102022

Mortensaften på Skovsgård Hotel
Tirsdag 10.11 kl. 18.00 har vi vores traditionelle Mortensaften på Skovsgård hotel, med gammeldags andesteg og æblekage til dessert.
Ring 98 2304 00 og book bord, eller du kan bestille menuen som ud af huset, hvor du får en vejledning på hvordan, du luner menuer hjemme hos dig selv.
Pris ved spisning på hotellet 225kr,- og som lun selv hjemme kr. 198kr,- for en kvart and med tilbehør og gammeldags æblekage til dessert

BO YOUNG

sep132022

MUSIK, SANG, DANS OG LUFTGUITAR🎤Vi pynter igen den store sal op med kulørte lamper, og baren er klar til at servere farverige drinks, når Bo Young endnu en gang gæster hotellet. Der er garanti for en stemningsfuld eftermiddag/aften med højt humør, når Bo Young spiller op og synger de allerbedste dansktop numre. Som gæst til koncerten har du rig mulighed for at synge med på alle de kendte sange. Så smør stemmebåndet og puds danseskoene, for der er virkelig lagt op til en hyggelig og festlig eftermiddag/aften. Hotellets køkken byder denne aften på hakkebøf med bløde løg. PRIS 250kr,- pr. pers. Baren er åben for øl/vand og vin. Der kan også købes kulørte drinks med og uden alkohol.👉👉
kl. 15.00: kaffe/the, kage og velkomst
kl. 16.00: Bo Young underholder kl. 17.00: middag
kl.18.00: Bo Young underholder
kl. 19.00: farvel og tak for i dag.