Arkiver: Begivenheder
FROKOST JAZZ MED JESPER THILO & RIVER JAZZ 4.5 KL. 12.00 LÆS MERE HER
ELVIS SHOW MED SØVAD, THRANE & SLOTH 19.4 KL 20. LÆS MERE HER
HP LANGE & BIG GUMBO 15.3.KL.20.00. LÆS MERE HER
GYPSY QUIENTET 3.2 KL 20.00
TOUCH OF SHADOWS 19.1 KL. 20.00
DE FIRE ÅRSTIDER I 2024
De fire årstider Varme krydderier og Portvin
Årets julegaveide?
Overrask dine kære med en mad og vin oplevelse ud over det sædvanlige på Skovsgård Hotel til ”De 4 årstider” – denne gang med overskriften ”varme krydderier & portvin.
Hele 7 serveringer og 12 vine byder aftenen på.
Aftenen byder på lækre retter fra hotellets køkken, og David fra Vinslottet præsenterer vin der er afstemt til menuen.
Vi har med andre ord sat rammen for en hyggelig aften, så du skal bare tage dine kære under armen og komme til Skovsgård Hotel, og så kan I læne jer tilbage og nyde god mad, dejlig vin det gode selskab.
Nyd alle vine og booke et lækkert værelse med morgenmad.
Pris inkl. overnatning kun kr. 1075,- pr person i dobbeltværelse.
Pris menu kr. 750,-
Menu og vine:
Snack:
Hvidkåls snack med æbledip og Beet-Jerkey.
White port Cocktail
Forret:
Rimmet kammusling med agurk, hasselnødder og chili-marineret æbler
Branco Reserve 2021 & Tims Grand Reserve 2019 Portugal
Frisker:
Mojito granité
Hovedret:
Oksetværreb med kirsebær og lakrids, bagte persillerødder, ansjos-mayonnaise, syltede kål med chili og rødløgsrelish.
La Rosa Tinto 2021 & La Rosa Reserve 2019 Portugal
Ost:
Sandwich af honningbrød med blåskimmelmousse og klementin
Hertil 3 Ruby Style Portvine: Lot 601 Ruby reserve, LBV 2018 samt Vintageport 2020.
Dessert:
Hvid chokolademousse med tonka , portvins syltede pære, marcipan, nødder, kanel/krydret crumble
Hertil serveres 3 Tawny Style Portvine: Tawny Port, Colheita 2011 og 20 Års Tawny.
Meditationsvin og sødt: Smagsprøve på 30 Års Tawny
Sødt til kaffen:
Flødebolle med pistacie og ristet kardemomme.
Som altid vil der være mulighed for at gøre et godt vinkøb til favorable engrospriser.
Velmødt til en fantastisk aften på Skovsgård Hotel.'
MVHvi
Team Skovsgård Hotel
Med Kærlighed til mad og mennesker
David Andreasen
Vinslottet A/S
DE FIRE ÅRSTIDER – FISK OG SKALDYR
De fire årstider er en mad- og vinoplevelse hvor du oplever skønne råvarer fra lokalområdet og god vin. Denne aften er det Fisk og Skaldyr der sættes særligt fokus på.
Aftenen byder på lækre retter fra hotellets køkken, og David fra Vinslottet præsenterer vin der er afstemt til menuen.
Vi har med andre ord sat rammen for en hyggelig aften, så du skal bare tage dine kære under armen og komme til Skovsgård Hotel, og så kan I læne jer tilbage og nyde det gode selskab.
Nyd alle vine og booke et lækkert værelse med morgenmad. Der er få ledige værelser tilbage. Vi kan være behjælpelig med at arrangere alternativ overnatning i lokalområdet
Pris inkl. overnatning kun kr. 1075,- pr person i dobbeltværelse
Pris menu kr. 750,-
Ring 98230400 for bestilling.
Menu:
Snacks:
Røget laksesticks med peberrod, mascarpone og syltede agurk
Hertil Brut Selection NV, Alain Bedel, Valle de Marne, Champagne
Forret:
Lime og æble marineret hvid fisk med agurk og mango
Hertil 2 friske hvidvine: Grand Heron 2021, Gasgogne, Frankrig og Peggy Sauvignon Blanc 2022, SoHo, New Zealand.
Mellemret:
Perlebyg med krabbe, krondild og tomat
Hertil 1 Hvidvin og 1 Rosèvin
Chardonnay Di Maggio 2022 og Filarino Rosè, begge fra Vingården Poderi dal Nespoli i Emilia Romagna, Italien
Frisker:
Citron granité
Hovedret:
Stegt helleflynder med Yuzu sauce
Hertil 2 elegante Rødvine: Pinot Noir 2022, Alta Vuelo, Casa Blanca, Chile og Spætburgunder 2020 Unfiltrert, Thanisch, Mosel, Tyskland.
Dessert:
Solbær Deluxe
Hertil serveres en Ruby Port Lot 601 Reserve, Quinta de la Rosa, Portugal.
Sødt til kaffen:
Kaffe & karamel
Finder du en ny favorit vin? Da er der mulighed for at bestille aftenens vine til en favorabel pris hos David.
Skovsgård Hotel – En socialøkonomisk virksomhed med kærlighed til mad & mennesker❤