FROKOSTMENU
Tirsdag – Fredag: 12:00 – 14:00
3 Retter kr. 275,-
3 Retter + vinmenu kr. 450,-

FORRETTER:
- Nordjysk Carpaccio
Aspargesbroccoli, Vesterhavs ost, sennepsmayonnaise, chips, sennepsfrø, urter fra Spirli - Tatar
Håndskåret okseinderlår fra Rosenbeck, friteret kappers, syltet rødløg, spæde salater med vinaigrette - Laksen
Hotellets koldrøget laks, citrusmayonnaise, danske jordbær, sprød rugbrød, dild og urter fra Spirli - Agurken
Lynsyltet agurk vendt i dild, friskost med skalotteløg og urter, Norsk håndpillede rejer, sprøde urter
Alle forretter kommer med brød og hotellets kærnet smør
Alle forretter kr. 105,-
HOVEDRETTER:
- Nordjylland på en tallerken
Kokkens tapas, Kød fra Rosenbeck, hotellets koldrøget laks, hotellets salat, sæsonens grøn, ost fra Thise, brød og hotellets smør - Tatar
Håndskåret okseinderlår fra Rosenbeck, friteret kapers, syltet rødløg, spæde salater med vinaigrette, pommes frites og 2 slags dip - Skovsgård skud
Smørristet rugbrød, smørstegt fiskefilet, rejesalat, dampet hvid fisk, hotellets koldrøget laks, hotellets røde dressing, sæsonens grønt, agurk - Salaten (V)
Kokkens salat med sæsonens grønt, salater fra Tranum, hotellet sylt, ristet kerner, i lækker sommervinaigrette. Serveres med brød og smør.
fås med confiteret kylling eller laks.
Alle hovedretter kr. 189,-


DESSERT:
- Trifli
Rabarber, vaniljecreme, crumble, marengs - Cheesecake
Koldskål og hyldeblomst, danske jordbær, basilikum, kiksecrumble - Rødgrød
Hotellets rødgrød med vaniljesauce - Osten
3 stk. oste fra Thise, syrlig kompot, nødder i honning, ristet rugbrød, knækbrød
Alle desserter kr. 75,-
SMØRREBRØD:
- Æg og rejer
Kogt æg, rejesalat, radisser, karse, spæde urter - Kartoffel (V)
Kogt dansk kartoffel, sennepsmayonnaise, chips, sennepsfrø, spæde urter, syltet rødløg - Kylling
Kyllingesalat, sæsonens grønt, bacon, syltet svampe - Tatar
Rørt tatar, friteret kappers, syltet svampe
Alle smørrebrød kr. 55,-
3 stk. smørrebrød kr. 120,-
Tilbuddet kan ikke splittes blandt gæster


BØRNEMENU:
- Rugbrød
Smørstegt fiskefilet, hotellets remoulade, citron, gnavegrønt kr. 55,- - Fiskefilet
Smørstegt fiskefilet, pommes frites, hotellets remoulade kr. 55,- - Ægget
æggemad, citrusmayonnaise, karse, gnavegrønt
kr. 55,- - Pommes Frites
Pommes frites med ketchup og sekundær dip
kr. 40,-
Vi glæder os til at se jer!
MVH
Personalet på Skovsgård Hotel