Reklame for hotellets nytårsmenu. Foto af maden og oplysninger om pris og minimumsbestilling.

INGEN NYTÅRS MENU I 2023

Lad os klare maden

Det nye år står for døren og her på Skovsgård Hotel, vil vi gerne være med til at gøre din nytårsaften helt speciel. Igen i år har kokkene sammensat en lækker menu, der med garanti vil sætte prikken over i’et på din nytårsaften – og så er det jo bare et plus, at du ikke selv skal bruge dagen og aftenen på at stå ved kødgryderne.

Nytårsmenuen er lige til at hente og varme derhjemme. Vi har tilberedt maden for dig, så du skal bare lune og anrette den til dig og dine gæster. Når du henter din bestilling her hos os, får du en guide med i pakken, som udførligt forklarer, hvordan retterne skal lunes og anrettes – lettere bliver det næsten ikke.

Ring 98 23 04 00 og bestil din nytårsmenu

NYTÅRSMENU 2022

Tre retter inkl. snacks til dronningens tale.
Kr. 395 pr. person. Minimum bestilling 2 kuverter.

Snacks.
Canapeer med cremet torskesalat og ristede sennepsfrø.
Canapeer med røget Færøsk laks og ostecreme.
3 slags saltbagte mandler

Forret
Jomfruhummer bisque med pocheret jomfruhummer, rimet kammusling, syltede æbler og bagt selleri. Ølandsbrød og kærnet smør.

Hovedret 
Helstegt oksefilet af frilandskvæg, solbær glaserede rødbeder, smørbagte gulerødder.
Hertil kartoffelpure med røget marv og fermenterede hvidløg, rødvinssauce og sprøde rodfrugter.

Dessert
Chokolade fragilite med hasselnød og mokka mousse, solbær kompot med Tonka bønner.

Natmad – Tilkøb kr. 95 pr. person
Tapas – Spegede pølser med løgmarmelade og syltede svampe, Rosenbeck skinke med bagt selleri, syltede rødløg og hasselnød-mayo. Koldrøget Færøsk laks med rejesalat. 2 oste fra Sønderhaven gårdmejeri med chutney og nødder i honning. Ølandsbrød, knækbrød, kærnet smør.

Kransekagekonfekt – Tilkøb kr. 25 pr. person
Bagt af byens lokale bager af de lækreste råvarer.

Det praktiske

Vil du forkæle dine gæster med en nytårsmenu fra Skovsgård Hotel? Så skal du bestille senest den 27/12 kl. 14.00 på tlf. 98 23 04 00. Bemærk minimum bestilling er 2 kuverter.

Har du spørgsmål i forhold til allergener, så sig endelig til når du ringer for at bestille menuen.

Du kan hente din bestilling den 31. december fra klokken 10.00 – 12.00.

Skulle du have spørgsmål i forbindelse med menuen, kan du ringe til hotellet indtil klokken 13.00 nytårsaftensdag. Vi står klar til at hjælpe med spørgsmål, om hvordan du bedst luner retterne, samt hvordan du opnår den fine anretning.

Vi ønsker dig et rigtig godt nytår, og vi glæder os til at se dig til vores arrangementer i det kommende år.

FEST HOS OS ELLER HJEMME HOS DIG?

Vores dygtige køkkenfolk elsker en god madudfordring. Så har du madønsker, som rækker udover vores eksisterende menuer, så tag blot en snak med os. Ovennævnte er eksempler på unikke menuer, som er skræddersyet 100% til vores gæsters ønsker.

Vi har kaffe på kanden og glæder os til at høre om dine madønsker og festdrømme – uanset om det drejer sig om romantisk bryllupsfest i haven eller hygge med de nærmeste i privaten.  Kontakt os på 98 23 04 00 eller send os en e-mail.