MARKENS TROFÆER

SNACKS:

Butternut squash med yoghurtdip og koriander.

Cremant de Loire, Rosé Langlois-Chateau, Frankrig

FORRET:

Vildt consommé med friteret lavsvamp.

Pinot Auxerrois, 2019, Dom. Paul Blanck, Alsace, Frankrig
& Bronner 2015, Kurtatsch, Alto Adige, Italien

MELLEM-RET:

Svampetoast med solbær og cremefraiche.

Pinot Nero 2018, Poderi dal Nespoli, Emilia-Romagna, Italien
& Pinot Noir 2017, White Collection, Soho Winery, Marlborough, New Zealand

FRISKER:

Tranebær granite

HOVEDRET:

Dyrekølle bagt i saltdej med karamelliseret løg, smørristede gulerødder
og brunet smør tilsmagt med rødvins gastik.

Domaine Chante Bise 2019, Côtes du Rhône, Frankrig
& Shiraz 2018, Journeys End, Stellenbosch, Sydafrika

OST:

Rødbede og gedeost med honningsyltede valnødder.

Riesling Spätlese Feinherb, 2020, Thanisch, Lieser, Niederberg, Moesel, Tyskland

DESSERT:

Bagte æbler med kanel, valnøddeis, blåbær og karamel

Bradamante 2019, Vino di uve strama,  Poderi dal Nespoli, Emilia-Romagna, Italien

SØDT:

Konfekt med nougat, mandler og solbær

Hertil Tawny Port, Quinta de La Rosa, Douro, Portugal

BESTIL BORD

OKTOBER 2022 17.30 – 24.00
6 retter inkl. vinmenu, velkomst snacks & kaffe 695 kr. pr. person

RING 98 23 04 00