MARKENS TROFÆER

SNACKS:

Butternut squash med yoghurtdip og koriander.

Cremant de Loire, Rosé Langlois-Chateau, Frankrig

FORRET:

Vildt consommé med friteret lavsvamp.

Pinot Auxerrois, 2019, Dom. Paul Blanck, Alsace, Frankrig
& Bronner 2015, Kurtatsch, Alto Adige, Italien

MELLEM-RET:

Svampetoast med solbær og cremefraiche.

Pinot Nero 2018, Poderi dal Nespoli, Emilia-Romagna, Italien
& Pinot Noir 2017, White Collection, Soho Winery, Marlborough, New Zealand

FRISKER:

Tranebær granite

HOVEDRET:

Dyrekølle bagt i saltdej med karamelliseret løg, smørristede gulerødder
og brunet smør tilsmagt med rødvins gastik.

Domaine Chante Bise 2019, Côtes du Rhône, Frankrig
& Shiraz 2018, Journeys End, Stellenbosch, Sydafrika

OST:

Rødbede og gedeost med honningsyltede valnødder.

Riesling Spätlese Feinherb, 2020, Thanisch, Lieser, Niederberg, Moesel, Tyskland

DESSERT:

Bagte æbler med kanel, valnøddeis, blåbær og karamel

Bradamante 2019, Vino di uve strama,  Poderi dal Nespoli, Emilia-Romagna, Italien

SØDT:

Konfekt med nougat, mandler og solbær

Hertil Tawny Port, Quinta de La Rosa, Douro, Portugal

BESTIL BORD

OKTOBER 2022 17.30 – 24.00
6 retter inkl. vinmenu, velkomst snacks & kaffe 695 kr. pr. person

RING 98 23 04 00

VIN OG MAD HØRER SAMMEN

Et godt måltid og god vin hører sammen. Derfor gør vi noget ekstra ud af vinen til vores gourmetaftner “De fire årstider”.

Vinkonsulent David Andreasen, der bor i vores lokalområde, hjælper til ved middagene. Og ofte skænkes to glas vin til en servering således, det er muligt at smage på forskelle i årgange, druer, taniner og meget mere under Davids kyndige vejledning.

David sammensætter en vinmenu tilpasset menu og årstid. Vinmenuen serveres krydret med fakta om hvad der skænkes i glasset og også gerne en spændende fortælling eller to fra de varmere lande, hvor vinen gror.

Vi har valgt at samarbejde med Vinslottet, da de har et bredt udvalg af små og mellemstore vinproducenter, med et stort udvalg af økologiske vine.