Sommeren er slut og efteråret har indfundet sig.

Det samme har vores populære gourmet-madder som er en variation af det traditionelle danske smørrebrød, men nytænkt. Se vores hvad vi kan tilbyde i restauranten nedenfor

Serveres torsdag til fredag kl. 12-14.00 i vores restaurant eller som Take away.

SEPTEMBER– DECEMBER 2022

På Skovsgård Hotel laver vi masser af mad, altid med fokus på friske og gerne lokale råvarer. Vi sylter, koger, steger, salter, ryger, tørrer, bager og tilbereder alt, hvad vi kan, fra bunden. Vores menuer varierer i takt med sæsonen, men vores indstilling ændrer sig aldrig: Vi er kræsne på dine vegne og arbejder kun med de bedste råvarer.  

Gourmet-madder: Hotellets “gourmet-madder” er en variation af det traditionelle danske smørrebrød. Stykkerne er velkendte med fokus på det gode håndværk, smag, tekstur og vores små påfund.
Vælg mellem:

Et stykke med kartofler. Kartofler fra Tranum Naturbrug, ærtepure med hasselnødder, syltede danske tomater, sprøde løg, bacon af frilandsgris fra Rosenbeck, jordskokkemayonaise

Et stykke med spegeskinke. Spegeskinke af frilandsgris fra Rosenbeck, bagt knoldselleri, brunet smør, mayonnaise tilsmagt med hasselnødder og grov sennep og friterede rødder.

Et stykke med æg. Pocheret danske økologiske æg, stegte rødder, rejesalat af håndpillede rejer i en skøn citrusmayonnaise og stenbiderkaviar.

Et stykke med leverpostej. Hotellets gode leverpostej, finthakket rødbederelish med æbler og peberrod, brunet smør, syltede danske svampe, sprød bacon af frilandsgris fra Rosenbeck.

Pris pr. stk. 65 kr.



Tapas: Har du svært ved at vælge så, prøv Skovsgård tapas tallerken. Vores kokke sammensætter en tapas hvor du smager ”lidt af det hele” fra mark, skov og hav.

Pris pr. person 165 kr.


Stjerneskud: Stjerneskud er vores gæsters favorit til frokost. Hjemmepaneret og smørstegt fisk, varmrøget laks og dressinger, grøn asparges når den vokser på de lokale marker, ellers grillede rødder, håndpillede rejer med meget mere.

Lille 135 kr.
Stor 159 kr.

Den søde afslutning: Vi skifter løbende vores desserter ud, men spørg os. Det kan være en ostetallerken med lokale oste, Vebbestrup is med jordbær eller rabarber suppe eller vores berømte hindbær snitte.

SPIS I RESTAURANTEN

Restaurantens er åben for spisende gæster tordsdag – fredag kl. 12.00 til 14.00

Ring meget gerne 98 23 04 00 og bestil bord, da vi af og til har lukket pga. private selskaber og andre arrangementer.

BESTIL
TAKE AWAY

Ønsker du at spise maden hjemme kan alle vores frokostretter bestilles som TAKE AWAY og afhentes på hotellet i tidsrummet: torsdag – fredag, eller efter aftale.

Maden bestilles på 98 23 04 00