Frokost eller aftenmad på Skovgård hotel.

I vores restaurant kan i hygge jer med vores “verdensberømte” stjerneskud, til lille eller stor sult. Eller prøv en af vores lækre salater eller sandwich med velfærdskylling eller hjemmerøget laks

Vil du fristes med lidt af hvert, kan vi anbefale vores tapas og lokale råvarer.

Serveres tirsdag til fredag kl. 12-14.00 i vores restaurant, eller ude i vores have hvis vejret tillader det.

Fredag aften er restauranten åbent fra kl. 18.00 og køkkenet lukker kl. 19.30. Menuen vil skifte, og det er altid en god ide at se på vores Facebook side hvad menuen er.

Det er altid en god ide at ringe og booke bord på tfl. 98230400.

På Skovsgård Hotel laver vi masser af mad, altid med fokus på friske og gerne lokale råvarer. Vi sylter, koger, steger, salter, ryger, tørrer, bager og tilbereder alt, hvad vi kan, fra bunden. Vores menuer varierer i takt med sæsonen, men vores indstilling ændrer sig aldrig: Vi er kræsne på dine vegne og arbejder kun med de bedste råvarer.  

Frokostmenu:

Tapas: Prøv vores Skovsgård tapas tallerken. Vores kokke sammensætter en tapas hvor du smager ”lidt af det hele” fra mark, skov og hav – Nordjylland på en tallerken, tilpasset sæsongens råvarer.

Pris pr. person 179 kr.


Stjerneskud: Stjerneskud er vores gæsters favorit til frokost. Hjemmepaneret og smørstegt fisk, varmrøget laks og dressinger, grøn asparges når den vokser på de lokale marker, ellers grillede rødder, håndpillede rejer med meget mere.

Lille 149 kr.

Stor 179 kr.

Aften:

Fredag aften kan menuen varierer fra fredag til fredag og enkelte dage kan restauranten være lukket grundt andre arrangementer som b.la De fire årstider eller andre arrangementer. Derfor er det altid en god ide at ringe og høre hvad vi har på menuen.

De fleste fredage har vi vores tapas og stjerneskud på menuen. Sammen lækre menu som til frokost.

SPIS I RESTAURANTEN

Restaurantens er åben for spisende gæster tirdsdag – fredag kl. 12.00 til 14.00

Ring meget gerne 98 23 04 00 og bestil bord, da vi af og til har lukket pga. private selskaber og andre arrangementer.

BESTIL
TAKE AWAY

Ønsker du at spise maden hjemme kan alle vores frokostretter bestilles som TAKE AWAY og afhentes på hotellet i tidsrummet: torsdag – fredag, eller efter aftale.

Maden bestilles på 98 23 04 00