VORES SOMMERMENU

I sommermenuen oplever I virkelig Nordjylland på en tallerken. Den er primært sat sammen af masser af friske, lokale råvarer, hjemmerøget færøsk laks, brød bagt på mel fra Aurion ved Hjørring, lækker velfærdskylling fra Rokkedahl nær Nibe, gode hjemme rørte dressinger, spændende charcuteri fra Rosenbeck Frilands kød i Dronninglund, ost fra Sønderhaven Gårdmejeri nær Brønderslev, grønt fra Naturbruget Tranum og Råd og Dåd i Attrup. Vores hjemmebagte brød er bagt i stenbundsovn af koldhævet surdej.

Serveres tirsdag til fredag kl. 12-14.30 i vores restaurant, som Take away eller nydes i vores have.

JULI – SEPTEMBER 2022

På Skovsgård Hotel laver vi masser af mad, altid med fokus på friske og gerne lokale råvarer. Vi sylter, koger, steger, salter, ryger, tørrer, bager og tilbereder alt, hvad vi kan, fra bunden. Vores menuer varierer i takt med sæsonen, men vores indstilling ændrer sig aldrig: Vi er kræsne på dine vegne og arbejder kun med de bedste råvarer.  

Take away: Frokostmenuerne er også velegnet som take away menu. Særligt kan vi fremhæve vores tapas og stjerneskud som et godt valg til take away.

Sandwich eller salater:
Kylling/bacon: Confiteret velfærdskylling, tørsaltet bacon, hjemmelavet karrymayo og pesto. Grønt og sprødt fra de lokale marker.

Pris pr. styk 119 kr.


Varmrøget laks: Plukket varmrøget laks, hjemmerørt citrusmayo og hjemmesyltede rødløg. Agurker, kapers, og grønt fra de lokale marker.

Pris pr. styk 119 kr.

Vegetar: Årstidens grønsager der er sprøde, bagte, syltede fra de lokale marker. Hjemmelavet citrusmayo, kapers og sprøde kærner.

Pris pr. styk 119. kr.

Tapas: Har du svært ved at vælge så, prøv Skovsgård tapas tallerken. Vores kokke sammensætter en tapas hvor du smager ”lidt af det hele” fra mark, skov og hav.

Pris pr. person 165 kr.


Stjerneskud: Stjerneskud er vores gæsters favorit til frokost. Hjemmepaneret og smørstegt fisk, varmrøget laks og dressinger, grøn asparges når den vokser på de lokale marker, ellers grillede rødder, håndpillede rejer med meget mere.

Lille 135 kr.
Stor 159 kr.

Den søde afslutning: Vi skifter løbende vores desserter ud, men spørg os. Det kan være en ostetallerken med lokale oste, Vebbestrup is med jordbær eller rabarber suppe eller vores berømte hindbær snitte.

SPIS I RESTAURANTEN

Restaurantens er åben for spisende gæster tirsdag – fredag kl. 12.00 til 14.30

Ring meget gerne 98 23 04 00 og bestil bord, da vi af og til har lukket pga. private selskaber og andre arrangementer.

BESTIL
TAKE AWAY

Ønsker du at spise maden hjemme kan alle vores frokostretter bestilles som TAKE AWAY og afhentes på hotellet i tidsrummet: tirsdag – fredag kl. 12.00 til 14.30

Maden bestilles senest to timer før afhentning på 98 23 04 00