De fire årstider – Fisk og skaldyr

Blæsten går frisk over Limfjordens vande…

Menu fredag 29.3

Snacks:

Røget laksesticks med peberrod, mascarpone og syltede agurk

Hertil Brut Selection NV, Alain Bedel, Valle de Marne, Champagne

Forret:

Lime og æble marineret hvid fisk med agurk og mango

Hertil 2 friske hvidvine: Grand Heron 2021, Gasgogne, Frankrig og Peggy Sauvignon Blanc 2022, SoHo, New Zealand.

Mellemret:

Perlebyg med krabbe, krondild og tomat

Hertil 1 Hvidvin og 1 Rosèvin

Chardonnay Di Maggio 2022 og Filarino Rosè, begge fra Vingården Poderi dal Nespoli i Emilia Romagna, Italien

Frisker:

Citron granité

Hovedret:

Stegt helleflynder med Yuzu sauce

Hertil 2 elegante Rødvine: Pinot Noir 2022, Alta Vuelo, Casa Blanca, Chile og Spætburgunder 2020 Unfiltrert, Thanisch, Mosel, Tyskland.

Dessert:

Solbær Deluxe

Hertil serveres en Ruby Port Lot 601 Reserve, Quinta de la Rosa, Portugal.

Sødt til kaffen:

Kaffe & karamel

BESTIL BORD

MARTS 2023 17.30 – 24.00
7 serveringer – 7 vine kun 750 kr. pr. person. Overnatning kr. 325 pr person i dobbeltværelse

RING 98 23 04 00