De fire årstider – Fisk og skaldyr
Blæsten går frisk over Limfjordens vande…
Menu fredag 29.3
Snacks:
Røget laksesticks med peberrod, mascarpone og syltede agurk
Hertil Brut Selection NV, Alain Bedel, Valle de Marne, Champagne
Forret:
Lime og æble marineret hvid fisk med agurk og mango
Hertil 2 friske hvidvine: Grand Heron 2021, Gasgogne, Frankrig og Peggy Sauvignon Blanc 2022, SoHo, New Zealand.
Mellemret:
Perlebyg med krabbe, krondild og tomat
Hertil 1 Hvidvin og 1 Rosèvin
Chardonnay Di Maggio 2022 og Filarino Rosè, begge fra Vingården Poderi dal Nespoli i Emilia Romagna, Italien
Frisker:
Citron granité
Hovedret:
Stegt helleflynder med Yuzu sauce
Hertil 2 elegante Rødvine: Pinot Noir 2022, Alta Vuelo, Casa Blanca, Chile og Spætburgunder 2020 Unfiltrert, Thanisch, Mosel, Tyskland.
Dessert:
Solbær Deluxe
Hertil serveres en Ruby Port Lot 601 Reserve, Quinta de la Rosa, Portugal.
Sødt til kaffen:
Kaffe & karamel
BESTIL BORD
MARTS 2023 17.30 – 24.00
7 serveringer – 7 vine kun 750 kr. pr. person. Overnatning kr. 325 pr person i dobbeltværelse
RING 98 23 04 00