Kommende arrangementer

Herunder finder du kommende arrangementer på Skovsgård Hotel. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i datoer og menuer.

Kopi af Kopi af Unavngivet (Instagram-opslag (kvadratisk))

MUSIK, SANG, DANS OG LUFTGUITAR

Vi pynter igen den store sal op med kulørte lamper, og baren er klar til at servere farverige drinks, når Bo Young endnu en gang gæster hotellet torsdag 1.12.
Der er garanti for en stemningsfuld eftermiddag/aften med højt humør, når Bo Young spiller op og synger de allerbedste dansktop numre. Som gæst til koncerten har du rig mulighed for at synge med på alle de kendte sange. Så smør stemmebåndet og puds danseskoene, for der er virkelig lagt op til en hyggelig og festlig eftermiddag/aften.

Hotellets køkken byder denne aften på flæskesteg med tilbehør. Til dessert kan du glæde dig til Risalamande med kirsebærsovs.

Bo Young Aftner på Skovsgård Hotel er udviklet med særligt fokus på lokale væresteder, aktivitetscentre og bofællesskaber mv. Men alle er velkomne til et brag af en fest.

PROGRAM
Fra kl15.00: gløgg, æbleskiver og ”tjek ind”
16.00: Bo Young underholder
17.00: middag
18.00: Bo Young underholder
19.00: farvel og tak for i dag
PRIS: 250,- pr. pers. Personale kr. 50,-
Baren er åben for øl/vand og vin. Der kan også købes kulørte drinks med og uden alkohol.

Grarup

Oplev blues- og soul-orienteret musik af høj klasse, leveret af DK’s nye supergruppe. Og Grarup Allstars har ikke sit navn uden grund. Det er seks fænomenalt dygtige musikere, og de spiller og synger ganske enkelt forrygende, med stor sikkerhed, opfindsomhed, charme og stærkt smittende spilleglæde.
Koncertmenu:
Forret: Bagte skorzonerrødder med pocheret æg, vinaigrette, Ølandsbrød og kærnet smør
Hovedret: Braiseret gris i mælk med citron og hvidløg, stegte kartofler

Beersfortears

Traditionen tro slutter BMF og Skovsgård Hotel efterårets program af med et brag af et julebal med det populære lokale band Beers for Tears – der er en nordjysk folk- præget gruppe, og et populært danseorkester, der gir den en spand kul når de optræder og underholder.
Menu:
Ristaffel buffet med inspiration og tilbehør fra hele verden
Panna cotta med sprød kokos crumble og passionsfrugt

(Biletter er ikke sat til salg) (Menu kommer senere)

(Biletter er ikke sat til salg) (Menu kommer senere)

(Biletter er ikke sat til salg) (Menu kommer senere)

0089

Til ”de fire årstider” kan du opleve skønne råvarer fra lokalområdet – tilsat god vin og afslappet hygge ved langborde. Hør de lokale producenter fortælle om deres passion for den gode kvalitet og håndværket bag og få et indblik i vinens forunderlige verden. Max. 30 pladser.

(Biletter er ikke sat til salg) (Menu kommer senere)