SELSKAB HOS OS ELLER HJEMME HOS DIG SELV?

Vi elsker glade gæster. Vi gør os stor umage for at dit bryllup, barnedåb, fødselsdag eller jubilæum bliver lige netop som du ønsker og drømmer om… og lidt mere til.  

Se vores mest solgte menuer her

Vores gæster fremhæver i særlig grad tre ting, når de holder fest hos os: 

Maden. Vi er passionerede omkring god mad og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi køber ind efter årstiden. Vi anvender primært lokale og/eller danske råvarer. Gerne økologisk. Vi har en forkærlighed for det grønne, og det kan man både se og smage i vores mad.   

Stemning. Vore gæster fortæller, at det at holde fest hos os føles, som at være hjemme. Skuldrene sænkes, og nogle smider skoene. Det skal være rart at holde fest på vores hotel. Afslappet, men samtidig styr på detaljerne.  

Tradition og den sociale dimension. Hotellet har eksisteret siden 1903. For mange familier er det en tradition at fejre deres mærkedage på Skovsgård Hotel – generation efter generation. 

Mange besøger os også pga. den særlige dimension, som udgør kernen i vores hotel – den sociale dimension, hvor mennesker på kanten af det traditionelle arbejdsmarked bidrager værdifuldt til at drive vores hotel. Som krofatter ynder at sige: Ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi drive et helt hotel.  

Vi sætter stor ære i personlig rådgivning og hjælper dig meget gerne med at få dine individuelle madønsker til at gå i opfyldelse. Kontakt os for en aftale – vi har altid kaffe på kanden.  

VORES MENUER

På Skovsgård Hotel laver vi masser af mad, altid med fokus på friske og gerne lokale råvarer. Vi sylter, koger, steger, salter, ryger, tørrer, bager og tilbereder alt, hvad vi kan, fra bunden. Vores menuer varierer i takt med sæsonen, men vores indstilling ændrer sig aldrig:

Vi er kræsne på dine vegne og arbejder kun med de bedste råvarer.  

SMØRREBRØD & SANDWICH

De fleste af vores menuer kan købes som ”ud af huset”.  

MAD UD AF HUSET

Drømmer du om at være kok i dit eget køkken? Vores sæson-menuer er skabt til, at du selv kan lune dele af retterne hjemme hos dig selv. Skal du have gæster derhjemme? Så lad os stå for maden og nyd i stedet tiden sammen med dine kære. Vi har gjort os umage for at sammensætte velsmagende menuer, som vil vække glæde til livets store fester eller hygge-aften med veninderne.  

Hvad enten du vælger en af vores lun-selv menuer, vores kolde anretninger eller en af vores varme menuer, så er vores menuer et godt afsæt til en vellykket fest eller hyggelig komsammen hjemme hos dig selv.  

Vi har kaffe på kanden og glæder os til at høre om dine madønsker og festdrømme – uanset om det drejer sig om romantisk bryllupsfest i haven eller hygge med de nærmeste i privaten.   

Ring til os 98 23 04 00 eller send os en e-mail.