SPISE HER ELLER TAG MED HJEM?

Maden på Skovsgård Hotel er lavet med masser af lokale råvarer og med kærlighed til godt køkkenhåndværk med smørstegt fisk, hjemmerørte dressinger og meget, meget mere.

Vores grøntsager kommer primært fra den socialøkonomiske virksomhed Råd & Dåd i Attrup samt Naturbruget i Tranum. Begge dyrker økologiske grøntsager og af hensyn til dyrevelfærd anvender vi primært økologiske æg.

Vores rugbrød og brød til salater mv. er lavet på hotellets egen surdej. Vi anvender altid koldhævning til langt de fleste af vores brødtyper.  

Vil du ha’ maden med hjem, så klarer vi også det – velbekomme!

Efterår er inde tid, og inde tid er hyggetid. Dæk et hyggeligt bord og bestil vores populære sæson menu. Forret, salater og dessert er færdig pyntet. Kød, kartofler og sovs er lige til at varme. Enkelt, lækkert og velsmagende ude så meget døje for dig.
Se vores sæson menuer her

Mortens aften er lige for døren, og vi er klar til at tage imod din bestilling.

Se den lækre menu her. https://skovsgaardhotel.dk/spis-med-os/mortens-aften/

BESTIL I RESTAURANT ELLER SOM TAKE AWAY

SPIS I RESTAURANTEN

Restaurantens er åben for spisende gæster tirsdag til fredag kl. 12.00 til 14.00, samt fredag aften kl. 18.00.

Ring meget gerne op 98 23 04 00 og bestil bord, da vi af og til har fuldt booket grundet private selskaber og andre arrangementer.

BESTIL
TAKE AWAY

Ønsker du at spise maden hjemme kan alle vores frokost retter bestilles som TAKE AWAY og afhentes på hotellet i tidsrummet: tirsdag – fredag kl. 12.00 til 14.30 eller ring og spørg efter andre tidspunkter

Maden bestilles senest to timer før afhentning på 98 23 04 00