SPISE HER ELLER TAG MED HJEM?

Maden på Skovsgård Hotel er lavet med masser af lokale råvarer og med kærlighed til godt køkkenhåndværk med smørstegt fisk, hjemmerørte dressinger og meget, meget mere.

Vores grøntsager kommer primært fra den socialøkonomiske virksomhed Råd & Dåd i Attrup samt Naturbruget i Tranum. Begge dyrker økologiske grøntsager og af hensyn til dyrevelfærd anvender vi primært økologiske æg.

Vores rugbrød og brød til salater mv. er lavet på hotellets egen surdej. Vi anvender altid koldhævning til langt de fleste af vores brødtyper.  

Vil du ha’ maden med hjem, så klarer vi også det – velbekomme!

Det er mørkt og koldt ude, så lad os samles rundt et godt måltid, og et pænt dækket bord, enten på Skovsgård Hotel – eller hjemme hos dig selv. I kan blandt prøve vores sæson menu.
Se vores sæson menuer her

Konfirmationerne nærmer sig, har du behov for en menu til jeres konfirmation. Vi kan lave lige hvad konfirmanden drømmer om. I kan hente inspiration blandt andet på vores klassiske buffet.

Se vores klassiske buffet her

BESTIL I RESTAURANT ELLER SOM TAKE AWAY

SPIS I RESTAURANTEN

Restaurantens er åben for spisende gæster torsdag til fredag kl. 12.00 til 14.30, og fredag aften kl. 18.00.

Ring meget gerne op 98 23 04 00 og bestil bord, da vi af og til har fuldt booket grundet private selskaber og andre arrangementer.

BESTIL
TAKE AWAY

Ønsker du at spise maden hjemme kan alle vores frokost retter bestilles som TAKE AWAY og afhentes på hotellet i tidsrummet: tirsdag – fredag kl. 12.00 til 14.30 eller ring og spørg efter andre tidspunkter

Maden bestilles senest to timer før afhentning på 98 23 04 00