OM SKOLEMADEN 

OPSTART AF SKOLEMADSLEVERING 2022 AFVENTER DEN AKTUELLE CORONA SITUATION. BESKED OM OPSTART VIL FREMGÅ AF AULA, SÅ SNART DER ER NYT OM OPSTARTSTIDSPUNKT. 

SKOLEMAD 

Hver onsdag kan man købe skolemad på Skovsgård Tranum Skole. Maden laves af Skovsgård Hotel. God mad med god energi til en lang skoledag. 

Skolemaden leveres portionsanrettet på skolen op til det store spisefrikvarter. Er eleven mere sulten, så er der altid rugbrød som supplement til de ekstra sultne. 

SKOLEMADSMANIFEST 

Ingen light­produkter. 

Altid fuldkorns ris, brød og pasta. 

Skovsgård Børnehave som referenceramme. Madretter i stil med den mad, der serveres i Skovsgård Børnehave. 

Årstidens frugt og grønt indgår så meget som muligt i maden. 

Lejlighedsvis ”prøv mig!” tilbehør, der udfordrer børnene til at smage mad som de ikke kender. Eksempelvis en skål med grønkålschips, marinerede bolsjebeder mv. 

Altid rugbrød tilgængeligt for børn med knapt så meget ”madmod” eller hvis eleven kan spise mere end den almindelige portion. 

Masser af grøntsager. Både ”kamufleret” i maden og som tilbehør. 

”Tre­benet” ingrediensliste: 1. lokale råvarer (Skovsgård Hotel køber en stor del af hotellets grøntsager hos Naturbruget Tranum og Råd & Dåd, Attrup, 2. økologiske råvarer, 3.råvarer fra catering. Så mange lokale og økologiske råvarer som (økonomisk) muligt.  

Korn- og mejeriprodukter er altid økologiske. 

Fokus på det gode madhåndværk. Madhåndværk som middel til at opnå god smag uden at det koster en bondegård. Eksempelvis langtidshævet brød, langtidsstegning mv. 

Frivillige hjælper til omkring transport af mad fra Skovsgård Hotel til skolen. 

Maden laves fra bunden af – naturligvis. 

Dressing, remoulade, sauce mv. serveres separat. Ændringer kan forekomme ved eksempelvis sygdom eller leverandørsvigt. Information om indhold af allergene ingredienser i skolemaden fremgår af skilt ved skolemaden eller kan fås ved henvendelse til Skovsgård Hotel. 

BETALING 

MobilePay til Skovsgård Hotel: 25277 

Kontooverførsel til Skovsgård Hotel: 9070 1626809924  

Kontant betaling på Skovsgård Hotel 

Husk ved indbetaling at oplyse navn på barn, klasse og om du ønsker hel eller halv periode. Eksempelvis: “Lotte Grøn, 1.T, hel periode”.    

Man kan løbende melde sig til. Sidste frist for tilmelding er altid onsdag kl. 10 ugen før, at man ønsker leveringen skal starte. Der betales altid for en hel eller en halv periode ad gangen uanset hvornår i den pågældende periode man tilmelder sig.  

Aktuel liste over elever, der modtager skolemad opdateres løbende og kan ses her på hjemmesiden samt på AULA. Det er en god idé at tjekke om dit barn er på den aktuelle skolemadsliste, så vi undgår fejl i form af manglende leveringer.