BUSTUR TIL SKOVSGÅRD HOTEL

Skal din forening, menighedsråd, ældrecenter mm på tur, eller er du vognmand på udkig efter det helt rigtige sted at stoppe for at spise jeres frokost, aftensmad eller en kop kaffe sammen med en bolle og et stykke hjemmelavet lagkage, eller lun kringle?

Så skal I tage en tur til Skovsgård Hotel.

Hos os bliver I taget godt i mod af en af vores medarbejdere, og når I kører igen, står vi på trappen og vinker farvel til jer.

MENU

  • Hakkebøf m. bløde løg.
  • Gammeldags kylling m. mormor salat.
  • Hamburgryg med sæsonens grønsager.
  • Svinekam stegt som vildt.
  • Dessert: vælg mellem citronfromage eller gammeldags æblekage.
  • Kaffe er inkl. i prisen. 

Ønsker I egen menu eller evt. julefrokost, så klarer vi også det.

Ring 98 23 04 00 for et godt tilbud. Der forudsættes at alle gæster bestiller samme menu.

VIL I OPLEVE (ENDNU) MERE?

Vi kan gerne være behjælpelig med at skabe kontakt med lokale attraktioner som Oxholm mølle, Tranum lys og glas og Lerup kirke, der er kendt for sine kalkmalerier mm. Eller er det en ginsmagning af lokal produceret gin, kan vi hjælpe med det.

Krofatter fortæller gerne historien om det gamle jernbanehotel der i 1992 blev omformet til en socialøkonomisk virksomhed, og hvordan hverdagen på en sådan arbejdsplads er. Husk at booke tid til dette hvis ønskeligt.

En uge før besøget vil vi gerne have et endeligt antal gæster i selskabet. Er der gæster med diabetes, allergier mm skal vi også have oplyst en ugen før, så vi kan planlægge jeres besøg. Dagen før, kl. 12 er sidste mulighed for at ændre antal af gæster uden beregning.

Vi glæder os til at tage imod jer.