DAG- OG AFTENMENU

I vores menu oplever I virkelig Nordjylland på en tallerken. Den er primært sat sammen af masser af friske, lokale råvarer, hjemmerøget færøsk laks, brød bagt på mel fra Aurion ved Hjørring, lækker velfærdskylling fra Rokkedahl nær Nibe, gode hjemme rørte dressinger, spændende charcuteri fra Rosenbeck Frilands kød i Dronninglund, ost fra Sønderhaven Gårdmejeri nær Brønderslev, grønt fra Naturbruget Tranum og Råd og Dåd i Attrup. Vores hjemmebagte brød er bagt i stenbundsovn af koldhævet surdej.

Serveres tirsdag til fredag kl. 12-14.30 i vores restaurant, som Take away eller nydes i vores have.

SEPTEMBER – DECEMBER 2022

På Skovsgård Hotel laver vi masser af mad, altid med fokus på friske og gerne lokale råvarer. Vi sylter, koger, steger, salter, ryger, tørrer, bager og tilbereder alt, hvad vi kan, fra bunden. Vores menuer varierer i takt med sæsonen, men vores indstilling ændrer sig aldrig: Vi er kræsne på dine vegne og arbejder kun med de bedste råvarer.  

Take away: Frokostmenuerne er også velegnet som take away menu. Særligt kan vi fremhæve vores tapas og stjerneskud som et godt valg til take away.

Gourmet madder: Vælg mellem et stykke med kartoffel, et stykke med æg, et stykke med skinke eller et stykke med leverpostej.

Pris pr. styk 59 kr.

Tapas: Har du svært ved at vælge så, prøv Skovsgård tapas tallerken. Vores kokke sammensætter en tapas hvor du smager ”lidt af det hele” fra mark, skov og hav.

Pris pr. person 165 kr.


Stjerneskud: Stjerneskud er vores gæsters favorit til frokost. Hjemmepaneret og smørstegt fisk, varmrøget laks og dressinger, grøn asparges når den vokser på de lokale marker, ellers grillede rødder, håndpillede rejer med meget mere.

Lille 135 kr.
Stor 159 kr.

SPIS I RESTAURANTEN

Restaurantens er åben for spisende gæster tirsdag – lørdag kl. 12.00 til 14.30 og fredag aften fra kl. 18.00 til 21.00.

Ring meget gerne 98 23 04 00 og bestil bord, da vi af og til har lukket pga. private selskaber og andre arrangementer.

BESTIL
TAKE AWAY

Ønsker du at spise maden hjemme kan alle vores frokostretter bestilles som TAKE AWAY og afhentes på hotellet i tidsrummet: tirsdag – lørdag kl. 12.00 til 14.30 og fredag aften fra kl. 18.00 til 21.00.

Maden bestilles senest to timer før afhentning på 98 23 04 00