DE FIRE ÅRSTIDER: MARKENS TROFÉER

Dato: 11. oktober 2024
Tid: 18.00
Sted: Skovsgård Hotel

Vinaften på Skovsgård Hotel: Vine til Markens trofæer.


Velkomstbobler, 7 serveringer og 6 Vine. 695 kr pr prs.
De fire årstider er en mad- og vinoplevelse hvor du oplever skønne råvarer fra lokalområdet og god vin. Denne aften er det en hyldest til markens og skovens trofæer der sættes særligt fokus på🦌🦌 For køb af billet kontakt Skovsgård Hotel på Tlf: 98230400 eller mail@skovsgaardhotel.dk
Aftenen byder på lækre retter fra hotellets køkken, og David fra Vinslottet præsenterer vin der er afstemt til menuen. Vi har med andre ord sat rammen for en hyggelig aften, så du skal bare tage dine kære under armen og komme til Skovsgård Hotel, og så kan I læne jer tilbage og nyde det gode selskab.

Menu & Vine:

Velkomstbobler: Cuvage Nebbiolo Rosè Brut, Metodo Classico, Piemonte-
Hertil Snacks: Blinis med rødbedesalat og peberrods skum (sifon), dehydret æggeblomme
Forret: Tatar af vild inderlår m/ syltet svampe, jordskokker chips, markens urter i vinaigrette.
Hertil Pinot Gris Rosenbaum 2022, Domaine Paul Blanck, Alsace & Orangevin 2023, Poderi dal Nespoli, Emilia Romagna, Italien.
Frisker: Pink grape med gin granite
Hovedret: dyreryg med græskar pure. Sprød persillerod – glaceret gulerødder med honning og timian, Sauce på sky og blomme. Hertil serveres 2 Klassiske Rødvine fra Rhone til vildtet: Cotes du Rhone Villages 2022, Domaine Chante Bise & Cotes du Rhone Nobles 2021, Tardieu-Laurent.
Ost: Hertil serveres en Tawny Port fra Quinta de la Rosa.
Dessert: Pære Belle Helena ala Skovsgaard Hotel
Hertil serveres en Muscat de Rivesaltes, Chateau Rombeau. Frankrig.
Sødt til kaffen: Skovsgaards hotel`s studenterbrød.
Velmødt til en hyggelig aften på Skovsgård Hotel.

MVH
Team Skovsgård Hotel
David Andreasen, Vinslottet a/s