DE FIRE ÅRSTIDER

GRILL OG ROSÈ

Arrangementet afholdes lørdag 20. august 2022 klokken 18.00 – vi er mætte

SNACKS:

Fjordrejer med grillet citron-may

Cremant de Loire Rosè, Lang Lois – Chateau, Frankrig

FORRET:

Grillet Makrel i tomat

Filarino Rosé 2020, Poderi dal nespoli, Emilia Romagna
& Cerasuolo d Àbruzzo 2021, Cantine Torri, begge Italien. 

MELLEM-RET:

Letrøgede skorzonerrødder med peberrod, ærter og sprød Rosenbeck skinke

Herencia Altes Rosè 2021, Terra Alta, Spanien
& Chateau Roubine Premium Rosè 2021, Cru Classè, Cotes du Provence, Frankrig

FRISKER:

Rabarber granite m. mynte

HOVEDRET:

Cote de boeuf af Rosenbeck frilandskvæg med Karl Johan Bearnaise, bønnesalat og sprøde jordskokker

The Lion & the Dragon Rosè 2021, Chateau Roubine, Cotes du Provence, Frankrig
& Herencia Altes Trementiere 2017, Terra Alta, Spanien

OST:

Rødbederøsti med røget hvid Sønderhaven og marmelade af grillet løg

Mountain Hermon Rosè 2021, Israel

DESSERT:

Is på rygeost med æblekompot og knas

Rosè Port, Quinta de la Rosa, Pinhao, Douro, Portugal

SØDT:

Hvid chokolade med kaffe og pistacie

BESTIL BORD

20. AUGUST 2022 Kl.17.30 – 24.00

6 retter inkl. vinmenu, velkomst snacks & kaffe 695 kr. pr. person

RING 98 23 04 00

VIN OG MAD HØRER SAMMEN

Et godt måltid og god vin hører sammen. Derfor gør vi noget ekstra ud af vinen til vores gourmetaftner “De fire årstider”.

Vinkonsulent David Andreasen, der bor i vores lokalområde, hjælper til ved middagene. Og ofte skænkes to glas vin til en servering således, det er muligt at smage på forskelle i årgange, druer, taniner og meget mere under Davids kyndige vejledning.

David sammensætter en vinmenu tilpasset menu og årstid. Vinmenuen serveres krydret med fakta om hvad der skænkes i glasset og også gerne en spændende fortælling eller to fra de varmere lande, hvor vinen gror.

Vi har valgt at samarbejde med Vinslottet, da de har et bredt udvalg af små og mellemstore vinproducenter, med et stort udvalg af økologiske vine.