MARKENS TROFÆER
TROFÆER FRA MARKEN 2023
SNACKS
Glaskåls ravioli med urtecreme og grøn olie.
Cava +Natura Brut, Økologisk øko-cert. Bodegas Pinord
SUPPE
Sellerisuppe med røget mandler og trompetsvampe
Orange, Nespoli, ’22 Poderi dal Nespoli, Emilia-Rom
Pinot Auxerrois, VV. Dom. Paul Blanck, Alsace
FORRET
Confiteret fasanlår med honning glaseret rødbeder, rødbede chips og bede crudités.
Pinot Noir, Alto Vuelo Reserva William Cole, Casablanca Valle
Pinot Noir, Indigo Eyes, 2020 Indigo Eyes, California
MELLEM RET
Svampetoast med syltet bøgehatte og ribs.
Chardonnay, Indigo Eyes, 2021, Indigo Eyes, California
331772190752020 3,00 Gewurztraminer, Blanck, 2020, Dom. Paul Blanck, Alsace
FRISKER
Granit med kirsebær og mousserende vin.
HOVEDRET
Langtidsbraiseret dyrebov med brombær, saltbagte selleri, jordskokker-æble pure og sprøde hasselnødder
Zinfandel, Indigo Eyes, 2019 Indigo Eyes, California
GB Rosso 2015 Odoardi, Calabria
OSTEN
Drunken dog, dehydreret blåskimmelost fra Unika, lageret i whisky med syltede valnødder, urter og smørristet rugbrød crumble
Herencia Altés Orange/Trementi ,Herencia Altés, Terra Alta
DESSERT
Panna cotta med bagte blommer, blomme broken gel, karamelliserede nødder og maltkiks.
Tawny Port, Quinta de la Rosa
SØDT
Mini profiteroles med brombærskum.
Malvasia di Castelnuovo, NevisTerre da Vino, Piemonte
BESTIL BORD
OKTOBER 2022 17.30 – 24.00
9 serveringer inkl. vinmenu & kaffe 695 kr. pr. person.
Inkl. overnatning kr. 995.- pr person i dobbeltværelse
RING 98 23 04 00