MARKENS TROFÆER

 TROFÆER FRA MARKEN 2023

SNACKS

Glaskåls ravioli med urtecreme og grøn olie.

Cava +Natura Brut, Økologisk øko-cert. Bodegas Pinord

SUPPE

Sellerisuppe med røget mandler og trompetsvampe

Orange, Nespoli, ’22 Poderi dal Nespoli, Emilia-Rom

Pinot Auxerrois, VV. Dom. Paul Blanck, Alsace

FORRET

Confiteret fasanlår med honning glaseret rødbeder, rødbede chips og bede crudités.

Pinot Noir, Alto Vuelo Reserva  William Cole, Casablanca Valle

Pinot Noir, Indigo Eyes, 2020 Indigo Eyes, California

MELLEM RET

Svampetoast med syltet bøgehatte og ribs.

Chardonnay, Indigo Eyes, 2021, Indigo Eyes, California

331772190752020 3,00 Gewurztraminer, Blanck, 2020, Dom. Paul Blanck, Alsace

FRISKER

Granit med kirsebær og mousserende vin.

HOVEDRET

Langtidsbraiseret dyrebov med brombær, saltbagte selleri, jordskokker-æble pure og sprøde hasselnødder

Zinfandel, Indigo Eyes, 2019 Indigo Eyes, California

GB Rosso 2015 Odoardi, Calabria

OSTEN

Drunken dog, dehydreret blåskimmelost fra Unika, lageret i whisky med syltede valnødder, urter og smørristet rugbrød crumble

Herencia Altés Orange/Trementi ,Herencia Altés, Terra Alta

DESSERT

Panna cotta med bagte blommer, blomme broken gel, karamelliserede nødder og maltkiks.

Tawny Port, Quinta de la Rosa

SØDT

Mini profiteroles med brombærskum.

Malvasia di Castelnuovo, NevisTerre da Vino, Piemonte

BESTIL BORD

OKTOBER 2022 17.30 – 24.00
9 serveringer inkl. vinmenu & kaffe 695 kr. pr. person.

Inkl. overnatning kr. 995.- pr person i dobbeltværelse

RING 98 23 04 00