VORES SÆSONMENUER

Vores populære sæsonmenuer bærer præg af køkkenets glæde over at bruge lokale grøntsager som afspejler sæsonernes skiften. Dejlige festmenuer, hvor forret og dessert er portionsanrettet. Hovedretten serveres på fade, tallerken eller som buffet – alt efter selskabets størrelse og dine ønsker.  

 
Minimum 6 kuverter.
Pris: 329 kr. pr. kuvert. 

JANUAR – MARTS

Forret 

  • Sellerisuppe med peberrod, brød croutons og syltede korianderfrø
  • Ølandsbrød og kærnet smør

Hovedret 

  • Ølbraiseret tykkam med hvidløg og svampe
  • Salat af bagte rødbeder med sprød Thise rav ost, solbær og friske krydderurter
  • Bagte gulerødder med urteyoghurt, syltede rødløg, varme krydderier og ristede græskarkerner  
  • Bagt kål med miso, hvidløg og ristede hasselnødder
  • Pommes Anna med timian og knust peber
  • Sauce af øl og svampe

Dessert 

  • Cheesecake med rosmarin og havtorn syltede æbler

APRIL – MAJ

Forret 

  • Fiske ballotine med jomfruhummer, stegt spinat og citrus/dild emulsion, sprøde spire
  • Ølandsbrød og kærnet smør

Hovedret 

  • Saftig nakkefilet af frilandsgris, braiseret i mælk og peberrod, bagt forårsgrønt med Vendsyssels ost, senneps vinaigrette og friske krydderurter
  • Små ovnbagte kartofler vendt i smør
  • Skysauce

Dessert 

  • Rabarbertrifli med luftig hvid chokolademousse og havreknas

JUNI – AUGUST

Forret 

  • Grillet asparges med sprødt kyllingeskind, chips af Vesterhavs ost, salater, urter og estragoncreme.
  • Ølandsbrød og kærnet smør  

Hovedret 

  • Grillet kylling med chimichurri
  • Stegt kartofler med smør, persille og røget salt
  • Spidskålssalat med æbler, råsyltet beder og kærnemælksdressing  
  • Salat med variation af blomkål, ristet mandler og krydderurter fra haven

Dessert 

  • Friske Jordbær fra danske jordbæravler, koldskåls Panna Cotta, serveret med frisk basilikum, sprød marengs, jordbærsukker

SEPTEMBER – DECEMBER

Forret 

  • Koldrøget færøsk laks fra egen rygeovn, rå rødbeder, bagte rødder, rugbrødscrumble, creme med peberrod og knust peber
  • Ølandsbrød og kærnet smør  

Hovedret 

  • Langtidsbraiseret nakkefilet fra Rosenbeck med varme krydderier, puffet flæskesvær, skysauce   
  • Grov mos af kartofler med creme fraiche og muskatnød  
  • timian  
  • Hokaido-salat med grønkål, linser, æbler og saltbagte græskarkerner  
  • Bagte rødbeder vendt med rødkål, sennepskorn, tyttebær

Dessert 

  • Æblekage af bagte efterårs æbler med flødeskum, ristet nødder og sprød kanel-crumble  

FEST HOS OS ELLER HJEMME HOS DIG?

Vores dygtige køkkenfolk elsker en god madudfordring. Så har du madønsker, som rækker udover vores eksisterende menuer, så tag blot en snak med os. Ovennævnte er eksempler på unikke menuer, som er skræddersyet 100% til vores gæsters ønsker.

Vi har kaffe på kanden og glæder os til at høre om dine madønsker og festdrømme – uanset om det drejer sig om romantisk bryllupsfest i haven eller hygge med de nærmeste i privaten.  Kontakt os på 98 23 04 00 eller send os en e-mail.