VORES SÆSONMENUER

Vores populære sæsonmenuer bærer præg af køkkenets glæde over at bruge lokale grøntsager som afspejler sæsonernes skiften. Dejlige festmenuer, hvor forret og dessert er portionsanrettet. Hovedretten serveres på fade, tallerken eller som buffet – alt efter selskabets størrelse og dine ønsker.  

 
Minimum 6 kuverter.
Pris: 329 kr. pr. kuvert. 

JANUAR – MARTS

Forret 

  • Sellerisuppe med peberrod, brød croutons og syltede korianderfrø.   
  • Hotellets koldhævede Ølandshvedebrød og hjemmekærnet smør.  

Hovedret 

  • Øl-braiseret tykkam med hvidløg og svampe.
  • Salat af bagte rødbeder med sprød Comendante fra Sønderhaven. solbær og friske krydderurter.    
  • Bagte gulerødder med varme krydderier, urteyoghurt, syltede rødløg og ristede græskarkærner   
  • Bagt kål med miso, hvidløg og ristede hasselnødder
  • Pommes Anna med timian og knust peber
  • Sauce af øl og svampe 

Dessert 

  • Cheesecake med rosmarin og havtornsyltede æbler.  

APRIL – MAJ

Forret 

  • Fiske ballotine med jomfruhummer, salat af spinat, rabarber, spidskål og kørvelcreme
  • Ølandsbrød og kærnet smør.  

Hovedret 

  • Saftig nakkefilet af frilandsgris, braiseret i mælk og æblemost, tilsmagt med peberrod.
  • Bagte slikporrer med Vendsysselost, sennepsvinaigrette og friske krydderurter.
  • Spidskålssalat med syltede radiser, peberrod og asparges.
  • Knuste kartofler med bagte asparges og løvstikke.
  • Skysauce med ramsløg.  

Dessert 

  • Rabarbertrifli med mousse og havreknas.  

JUNI – AUGUST

Forret 

  • Røget laks med fennikelsalat, syltede gulerødder, lokale salater og blomkålscreme.
  • Ølandsbrød og kærnet smør. 

Hovedret 

  • Grillet roastbeef, marineret med hyldeblomst og stikkelsbærkompot.
  • Sommersalat med ærter, grillet kål og lokale salater. 
  • Salat med kantareller, majs, friske bær og bronze fennikel. 
  • Råstegte kartofler med persille-aioli. 

Dessert 

  • Kærnemælks Panna Cotta med hyldeblomst, friske danske jordbær med citronverbena, mandel-kammerjunker og hvid chokolade knas.

SEPTEMBER – DECEMBER

Forret 

  • Fasansalat med syltede svampe, bagte skorzonerrødder , kål samt pebermayonnaise.
  • Ølandsbrød og kærnet smør. 

Hovedret 

  • Confiteret svineroulade af frilandsgris.
  • Salat af råsyltede kål, æbler og hasselnøddedressing.
  • Misobagte persillerødder med grønkålschips.  
  • Grov mos af kartofler og selleri.  
  • Sauce af hyldebær og æblemost.

Dessert 

  • Bagte æbler med kanel, havreknas, ristet nødder og flødeskum med Tonkabønne.

FEST HOS OS ELLER HJEMME HOS DIG?

Vores dygtige køkkenfolk elsker en god madudfordring. Så har du madønsker, som rækker udover vores eksisterende menuer, så tag blot en snak med os. Ovennævnte er eksempler på unikke menuer, som er skræddersyet 100% til vores gæsters ønsker.

Vi har kaffe på kanden og glæder os til at høre om dine madønsker og festdrømme – uanset om det drejer sig om romantisk bryllupsfest i haven eller hygge med de nærmeste i privaten.  Kontakt os på 98 23 04 00 eller send os en e-mail.