VORES SÆSONMENUER

Vores populære sæsonmenuer bærer præg af køkkenets glæde over at bruge lokale grøntsager som afspejler sæsonernes skiften. Dejlige festmenuer, hvor forret og dessert er portionsanrettet. Hovedretten serveres på fade, tallerken eller som buffet – alt efter selskabets størrelse og dine ønsker.  

 
Minimum 6 kuverter.
Pris: 298 kr. pr. kuvert. 

JANUAR – MARTS

Forret 

  • Pocheret torskefisk fra Vesterhavet.    
  • Langtidsbagte rødbeder, peberrods-mayonnaise, ristede solsikkefrø og salater fra økologiske marker i Tranum og Attrup.  
  • Hotellets koldhævede Ølandshvedebrød og hjemmekærnet smør.  

Hovedret 

  • Rosa-stegt frilandskvæg fra Rosenbeck Friland ved Dronninglund – varmt krydret med kommen og hvidløg.  
  • Vintersalat med grillet græskar og vinterkål.   
  • Stegte rødder og knolde med urteyoghurt, rødløg, varme krydderier og ristede græskarkerner.    
  • Bagt kål med miso og hvidløg.  
  • Bagt kartoffel-porre terrine med timian og purløg.  
  • Kalveskysauce med timian og sennep.  
     

Dessert 

  • Panna Cotta med kærnemælk og vanilje. Rosmarinsyltede æbler og havtorn, chokoladebrud med kandiserede mandler og karamelsauce.  

APRIL – MAJ

Forret 

  • Kylling-terrine af velfærdskylling fra Rokkedahl, råsyltede radiser, spæde salater, løgmarmelade og sprøde malt kiks med sennepskorn.   
  • Ølandsbrød og kærnet smør.  

Hovedret 

  • Saftig nakkefilet af frilandsgris, braiseret i mælk og citron.  
  • Bagte gulerødder med ristede kikærter og friske krydderurter.  
  • Coleslaw af spidskål, ristet sesam, lime og salt bagte mandler.  
  • Kartoffelsalat med syltet rødløg.  
  • Skysauce med estragon.  

Dessert 

Kompot af bagte rabarber med chokolade crumble, ristet nødder og brændt marengs.   

JUNI – AUGUST

Forret 

  • Grillet asparges med sprødt kyllingeskind, bagt Vendsyssel ost, salater, urter og estragoncreme.  
  • Ølandsbrød og kærnet smør. 

Hovedret 

  • Confiteret svinebryst af velfærdsgris fra Rosenbeck med rosmarin, hvidløg og puffede flæskesvær.  
  • Spidskålssalat med æbler, råsyltet beder og kærnemælksdressing.  
  • Grøn kartoffelsalat med friske ærter, jordbær, ristet græskarkerner, sommersalater og kørvel.  
  • Salat med variation af blomkål, ristede mandler og friske krydderurter.  
  • Let røget kartofler med smør og persille.  
  • Persille aioli med chili 

Dessert 

  • Friske Jordbær fra den lokale jordbæravler, serveret med frisk basilikum og hvid chokolademousse, marengs-kys med citron. 

SEPTEMBER – DECEMBER

Forret 

  • Koldrøget færøsk laks fra egen rygeovn, fennikel-appelsinsalat, brøndkarse, citruscreme og rugbrødscroutoner.  
  • Ølandsbrød og kærnet smør. 
     

Hovedret 

  • Langtidsbraiseret ungkvæg fra Rosenbeck med timian og hvidløg.  
  • Bagt hvidkål med syltet gulerødder, æbler, sprøde græskarkerner og grønkålschips.   
  • Græskar og jordskokker salat med syltet rødløg, saltet citron og olivenolie.  
  • Saltbagte rødbeder vendt med rødkål, sennepskorn, tyttebær og kirsebæreddike.  
  • Grov mos af kartofler med creme fraiche og muskatnød.  
  • Kalveskyssauce med rødvin og timian.  

Dessert 

  • Æblekage af bagte efterårsæbler med flødeskum, ristede nødder og sprød kanel-crumble.

FEST HOS OS ELLER HJEMME HOS DIG?

Vores dygtige køkkenfolk elsker en god madudfordring. Så har du madønsker, som rækker udover vores eksisterende menuer, så tag blot en snak med os. Ovennævnte er eksempler på unikke menuer, som er skræddersyet 100% til vores gæsters ønsker.

Vi har kaffe på kanden og glæder os til at høre om dine madønsker og festdrømme – uanset om det drejer sig om romantisk bryllupsfest i haven eller hygge med de nærmeste i privaten.  Kontakt os på 98 23 04 00 eller send os en e-mail.