De fire årstider – Varme krydderier og portvin,

Dato: 24. januar 2025
Tid: 18:00
Sted: Skovsgaard Hotel

Velkomst White Port Cocktail & Snack

Skaldyrs suppe med safran og dampet hvid fisk. Brød og smør 
La Rosa Branco Reserve 2022 & Tims Branco Grand Reserve 2019

Frisker
Gin og Tonic med mynte og rosapeber

Spoleben med varme krydderier, urte-crust på airbag flour- grov mos med rodfrugt og creme fraiche –  skysauce 
La Rosa Tinto 2021 & Passagem Syrah La Rosa Reserve 2019 Portugal

Blå oste, blommer marineret i portvin varme krydderier 
Hertil 3 Ruby Style Portvine: Lot 601 Ruby reserve, LBV 2019 samt Vintageport 2020

Krydderkage med smørcreme, appelsin gele, karamelliseret appelsinskal – Sirup på portvin og varme krydderier –  sprødt. 
Hertil Tawny Port, 10 års Tawny &  20 Års Tawny.

Meditationsvin og sødt: Smagsprøve på 30 Års Tawny

Sødt til kaffen: p-tærter med tørret frugt og nødder