Fredag d. 11.11 kl. 18.00 går turen til skønne Alsace
SNACKS
Røget lakse rillettes, mousse af kyllingelever med ingefær, friskost med urter og lakserogn
Pinot Blanc, Blanck, 2019, Dom. Paul Blanck, Alsace
FORRET
Tatin Løgtærte, salat med figner og blå ost
Pinot Gris, Symbiose, 2020, ØK Dom. Frey, Alsace
Pinot Auxerrois, VV. 2018 Dom. Paul Blanck, Alsace
HOVEDRET
Coq au Riesling med kartoffelmos og surdejsbrød
Riesling, Blanck, 2020, Skruel Dom. Paul Blanck, Alsace
Riesling, Gr. Cru, Frankstein, Dom. Frey, Alsace
DESSERT
Æbletærte med vaniljecreme
Gewurztraminer, FREY, 2019 Dom. Frey, Alsace
Gewurztraminer, Blanck, 2019 Dom. Paul Blanck, Alsace
Under middagen serveres der surdejs brød bagt på Ølandshvede og pisket økologisk smør med citron
Pris kr. 495,- pr. kuvert
Der købes ekstra vin til kr. 75,- pr glas.