Turen går til – Alsace

Dato: 11. november 2022
Tid: 18
Sted: Skovsgård Hotel

Fredag d. 11.11 kl. 18.00 går turen til skønne Alsace

SNACKS
Røget lakse rillettes, mousse af kyllingelever med ingefær, friskost med urter og lakserogn

Pinot Blanc, Blanck, 2019, Dom. Paul Blanck, Alsace

FORRET
Tatin Løgtærte, salat med figner og blå ost

Pinot Gris, Symbiose, 2020, ØK Dom. Frey, Alsace
Pinot Auxerrois, VV. 2018 Dom. Paul Blanck, Alsace

HOVEDRET
Coq au Riesling med kartoffelmos og surdejsbrød

Riesling, Blanck, 2020, Skruel Dom. Paul Blanck, Alsace
Riesling, Gr. Cru, Frankstein, Dom. Frey, Alsace

DESSERT
Æbletærte med vaniljecreme

Gewurztraminer, FREY, 2019 Dom. Frey, Alsace
Gewurztraminer, Blanck, 2019 Dom. Paul Blanck, Alsace

Under middagen serveres der surdejs brød bagt på Ølandshvede og pisket økologisk smør med citron

Pris kr. 495,- pr. kuvert

Der købes ekstra vin til kr. 75,- pr glas.