Turen går til – Italien

Dato: 9. september 2022
Tid: 18

Snacks:

Bruschetta af surdejsbrød med tomater og sorte hvidløg

Cuvage  nebbiolo Cuvage rosé brut

Nebbiolo d’A 172,00 135,20 135,20

Forret:

Spaghetti Carbonara med pancetta og jomfruhummer

Arneis, Langhe, Damilano, 2020 Damilano, Piemonte  

Vermentino di Sardegna,Olianas, Sardinien ØKO-Cert

Hovedret:

Saltimbocca (kalveschnitzel) med salvie og spegeskinke. Serveret stegte kartofler og bønnesalat

Chianti Riserva Badia a Corte Torre a Cona, Chianti Colli Fi

Piano del Cerro, Agl. del Vult Vigneti del Vulture, Basilicat

Dessert:

Panna Cottta med Italiensk marengs, lemon curd og biscotti

Moscato d’Asti, Cá ed Balos 20 Dacapo

Under middagen serveres der surdejs brød bagt på Ølandshvede og pisket økologisk smør med citron

Pris kr. 495,- pr. kuvert

Der købes ekstra vin til kr. 75,- pr glas.