Snacks:
Bruschetta af surdejsbrød med tomater og sorte hvidløg
Cuvage nebbiolo Cuvage rosé brut
Nebbiolo d’A 172,00 135,20 135,20
Forret:
Spaghetti Carbonara med pancetta og jomfruhummer
Arneis, Langhe, Damilano, 2020 Damilano, Piemonte
Vermentino di Sardegna,Olianas, Sardinien ØKO-Cert
Hovedret:
Saltimbocca (kalveschnitzel) med salvie og spegeskinke. Serveret stegte kartofler og bønnesalat
Chianti Riserva Badia a Corte Torre a Cona, Chianti Colli Fi
Piano del Cerro, Agl. del Vult Vigneti del Vulture, Basilicat
Dessert:
Panna Cottta med Italiensk marengs, lemon curd og biscotti
Moscato d’Asti, Cá ed Balos 20 Dacapo
Under middagen serveres der surdejs brød bagt på Ølandshvede og pisket økologisk smør med citron
Pris kr. 495,- pr. kuvert
Der købes ekstra vin til kr. 75,- pr glas.