BILLY CROSS SOLO 6.12 KL 20.00

Dato: 6. december 2024

Guitar og historier – Billy Cross solo på Skovsgård Hotel 6.12 kl. 20.00

Hvis der er en musiker, som man instinktivt har lyst til at drikke en kop kaffe med, i en rød sofa på en god café i København, eller på et hotel i Skovsgård, så må det være Billy Cross, der på alle måder repræsenterer det ”ægte” musikerliv. Han startede karrieren i New York i 60’erne.

Godt at vide:
Entré til koncert: 220 kr.
Koncertmenu kl. 17.30: 195 kr. (Menu kommer senere)
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Global Garden Party: Læs mere her og køb billet

Dato: 27. juli 2023

One Love Marley Band hylder reggaekongen til Globen Garden Party
Brovst Musikforsyning og Skovgård hotels 4. koncert, i en række af 6 koncerter, til årets Global Garden Party.

Med hele 13 musikere på scenen, der får stor ros fra Marleykendere, og en sans for det store detaljearbejde. Der bliver kælet for signaturer og riff, så musikken lyder ægte.

Gaffa har anmeldt en livekoncert og skriver:
”One Love Marley Bands hyldest til Bob Marley, musikken, teksterne og den legendariske roots-rock-reggae fornægter sig ikke, og bandet er dejligt autentiske i deres musikalske udtryk. Det er bestemt ikke alle forundt at kunne fortolke The Wailers sange, men One Love Marley Band gør det overbevisende og med stor kærlighed og respekt.” Gaffa kvitterer med fire stjerner.
Godt at vide:
Entré til koncert: 135 kr.
Koncertmenu: 195 kr. (serveres kl. 18:00)
Indgangen åbner ca. kl. 15.30 og koncerten starter kl. 16.00.
Koncertmenu
Forret:
Variation af blomkål med confiteret velfærdskylling fra Rokkedahl
Ølandsbrød bagt på surdej og kærnet smør

Hovedret:
Friskbagt tortilla med spicy paneret gris fra Rosenbeck frilandskød, salat med solmoden mango, ananas, løg, avocado mole, syrnet fløde og mild chili pesto
Dessert: (tilkøb 55,-)
Danske Jordbær med økologisk vaniljeis fra Vebbestrup, sprød marcipan crumble, bagt hvid chokolade og jordbærsukker

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Global Garden Party. Læs mere her.

Startdato: 6. juli 2023 - Slutdato: 4. august 2023

Skovsgård Hotel og Brovst Musikforsyning inviterer til Jammerbugtens måske hyggeligste Havefest.

Musik, fest, god stemning og god mad er noget der kendetegner Global Garden Party i Skovsgård hotels hyggelige have. I 2023 har de skruet op for koncerterne til 6 koncerter, og der er ikke mindre end 2 by night koncerter. Totalt 11 band gæster haven denne sommer.

Koncertmenuen serveres efter koncerterne kl. ca. 18.00 13, 20 og 27 juli. Til by night koncerterne servere de koncertmenuen før koncerten kl. 17.30

Program for sommerens koncerter:

6.7 Glad Garden Party kl. 15.00-20.00:
Skovsgård Hotel og Brovst Musikforsyning op med noget helt nyt. En eftermiddag/aften med Glad musik og livsglade bands. Dagen byder på ikke mindre end 5 bands, og en altid veloplagt Bo Young som konferencier, til at binde det hele sammen.

13.7 The Muleskinners kl. 16.00-20.00
The Muleskinners spiller country med en friskhed og ægthed, som man sjældent hører uden for U.S.A. Deres uforfærdede sang og ligefremme optræden, er sammen med en unik guitar-banjo finger-pickin’-stil, stolte kendetegn for denne trio.

20.7 Johnny Madsen Jam kl. 16.00-20.00
Johnny Madsen Jam har gennem 10 år oparbejdet et renommé som et solidt, autentisk cover band. Med en autentisk vokal i forgrunden, den akustiske guitar, kontrabassen og et minimalt trommesæt vil Skovsgård Hotel og Brovst Musikforsyning invitere til en eftermiddag i Skovsgård hotels have, med Johnny Madsens sange.

27.7 One Love Marley Band kl. 16.00-20.00
Med hele 13 musikere på scenen, der får stor ros fra Marleykendere, og en sans for det store detalje arbejde. Der bliver kælet for signaturer og riff, så musikken lyder ægte. Det er meget mere end bare et festband, der smækker en Marley sang på sætlisten.

Global Garden Party Bye Night

3.8 Creole Catz kl. 20.00-22.00
Der er garanteret en herlig jazzoplevelse med Creole Catz’ medrivende og alsidige jazz- og boogie-repertoire, der rammer både det unge og det modne publikum. Louis Prima, Louis Jordan, lidt Just Frost, Louis Armstrong samt evergreens af John Mogensen.

4.8 Finnegans Hell kl. 20.00-22.00
Kan svenskere lave keltisk Folkerock? Ja, det kan de i allerhøjeste grad. Siden 2010 har Finnegan’s Hell været drivkraften bag den såkaldte Nye Bølge Af Svensk Keltisk Folkerock. Og selvom det kan lyde selvmodsigende, har bandet fået roser fra kelternes hjemland. Tag turen til Skovsgård Hotel, og oplev denne aften.
Arrangører for Global Garden Party er Brovst Musikforsyning og Skovsgård Hotel. I haven er der bar, og der sælges kager og sandwich. Billetter og koncertmenu kan købes på: www.brovstmusik.dk