BO YOUNG KONCERT

dec12022

MUSIK, SANG, DANS OG LUFTGUITAR

Vi pynter igen den store sal op med kulørte lamper, og baren er klar til at servere farverige drinks, når Bo Young endnu en gang gæster hotellet torsdag 1.12.
Der er garanti for en stemningsfuld eftermiddag/aften med højt humør, når Bo Young spiller op og synger de allerbedste dansktop numre. Som gæst til koncerten har du rig mulighed for at synge med på alle de kendte sange. Så smør stemmebåndet og puds danseskoene, for der er virkelig lagt op til en hyggelig og festlig eftermiddag/aften.

Hotellets køkken byder denne aften på flæskesteg med tilbehør. Til dessert kan du glæde dig til Risalamande med kirsebærsovs.

Bo Young Aftner på Skovsgård Hotel er udviklet med særligt fokus på lokale væresteder, aktivitetscentre og bofællesskaber mv. Men alle er velkomne til et brag af en fest.

PROGRAM
Fra kl15.00: gløgg, æbleskiver og ”tjek ind”
16.00: Bo Young underholder
17.00: middag
18.00: Bo Young underholder
19.00: farvel og tak for i dag
PRIS: 250,- pr. pers. Personale kr. 50,-
Baren er åben for øl/vand og vin. Der kan også købes kulørte drinks med og uden alkohol.

4. juledag bal med Beers for Tears. Læs mere eller køb billet.

dec282022

Traditionen tro slutter BMF og Skovsgård Hotel efterårets program af med et brag af et julebal med det populære lokale band Beers for Tears – der er en nordjysk folk- præget gruppe, og et populært danseorkester, der gir den en spand kul når de optræder og underholder.
Menu:
Ristaffel buffet med inspiration og tilbehør fra hele verden
Panna cotta med sprød kokos crumble og passionsfrugt

Tradish

okt282022

Siden de blev dannet i 2009, har Tradish optrådt på hundredvis af scener på tværs af Europa. Som en del af den levende irske musiktradition, spiller Tradish sig ind i en spændende og livsbekræftende blanding af det gamle og det nye, fortid og nutid, med en stærk forankring og respekt for rødderne.

Touch of Shadows

okt142022

Hvem husker i dag ikke den engelske instrumentalgruppe The Shadows? Alle de gode melodier tilsat gruppens helt unikke vellyd kan man godt savne i dagens musikbillede. Mens de aldrende originalers karrierer fader ud, tager Touch of Shadows over. I respekt for- og kærlighed til de fantastiske ”skygger” tillader vi os at føre stafetten videre. Et arrangement med Touch of Shadows garanterer et genhør med de mange fantastiske ørehængere inkl. diverse hits, hvor bandet optrådte med Cliff Richard. Det hele serveres med stor spilleglæde og et glimt i øjet.

BO YOUNG

sep132022

MUSIK, SANG, DANS OG LUFTGUITAR🎤Vi pynter igen den store sal op med kulørte lamper, og baren er klar til at servere farverige drinks, når Bo Young endnu en gang gæster hotellet. Der er garanti for en stemningsfuld eftermiddag/aften med højt humør, når Bo Young spiller op og synger de allerbedste dansktop numre. Som gæst til koncerten har du rig mulighed for at synge med på alle de kendte sange. Så smør stemmebåndet og puds danseskoene, for der er virkelig lagt op til en hyggelig og festlig eftermiddag/aften. Hotellets køkken byder denne aften på hakkebøf med bløde løg. PRIS 250kr,- pr. pers. Baren er åben for øl/vand og vin. Der kan også købes kulørte drinks med og uden alkohol.👉👉
kl. 15.00: kaffe/the, kage og velkomst
kl. 16.00: Bo Young underholder kl. 17.00: middag
kl.18.00: Bo Young underholder
kl. 19.00: farvel og tak for i dag.

En anderledes teaterkoncert

jul302022

Gå ikke glip af denne usædvanlige aften i selskab med en lang række elskelige særegne eksistenser, der alle spilles af Victor Marcussen understøttet af guitaristen Henning Jensen. Oplev nyfortolkninger af gode gamle hits, der alle, på hver sin måde, afspejler livets uendelige mangfoldighed. Gode gamle sange, der rammer dig, så du både griner og græder og undres. Kom og hør og gå hjem som en anden end den, som du kom som.

En anderledes teaterkoncert

jul292022

Gå ikke glip af denne usædvanlige aften i selskab med en lang række elskelige særegne eksistenser, der alle spilles af Victor Marcussen understøttet af guitaristen Henning Jensen. Oplev nyfortolkninger af gode gamle hits, der alle, på hver sin måde, afspejler livets uendelige mangfoldighed. Gode gamle sange, der rammer dig, så du både griner og græder og undres. Kom og hør og gå hjem som en anden end den, som du kom som.

Grarup Allstars Læs mere og køb bilet her:

dec22022

Oplev blues- og soul-orienteret musik af høj klasse, leveret af DK’s nye supergruppe. Og Grarup Allstars har ikke sit navn uden grund. Det er seks fænomenalt dygtige musikere, og de spiller og synger ganske enkelt forrygende, med stor sikkerhed, opfindsomhed, charme og stærkt smittende spilleglæde.
Koncertmenu:
Forret: Bagte skorzonerrødder med pocheret æg, vinaigrette, Ølandsbrød og kærnet smør
Hovedret: Braiseret gris i mælk med citron og hvidløg, stegte kartofler

Tradish

okt12022

(Biletter er ikke sat til salg) (Koncert menu kommer senere)

Mange husker sikkert Tradish, der i 2018 spillede til vores Global Garden Party, og mange gæster oplevede en fuld have og et fantastisk levende band på scenen.
Siden 2009 har Tradish optrådt på Tvært af Europa. Bandet har mødt og genset et publikum, der værdsætter den åbne og personlige tilgang til den traditionelle irske musik. En god blanding af den gamle og den nye irske musik.