De fire årstider – Grill og rose

Dato: 13. juni 2025
Tid: 18:00
Sted: Skovsgaard Hotel

Vi tænder grillen og hylder den danske sommer
Glæd dig til en magisk aften med 𝟕 𝐥æ𝐤𝐫𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫, 𝟗 𝐮𝐝𝐬ø𝐠𝐭𝐞 𝐫𝐨𝐬é𝐯𝐢𝐧𝐞, hyggeligt selskab og mulighed for 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐝 𝐦𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧𝐦𝐚𝐝.

𝐌𝐞𝐧𝐮 & 𝐕𝐢𝐧𝐞
𝐕𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭:
Grillet asparges med Rosenbeck-skinke
Vin: Alain Bedel Rosé – Vallée de la Marne, Champagne

Forret – grillet rejecocktail på grillet hjerte salat, med syltet grillet tomater, dild creme. 
Filarino Rosé 2023 Poderi dal Nespoli, Emilia-Rom Italien
Herencia Altés Rosé 2023 Spanien

Mellem ret – grillet saltbagt selleri, fennikelcrudite og peberrods Creme
Ch. Roubine, Premium, Rosé, Provence Cru Clas Frankrig
Sancerre, Rosé, 2023 Dom. Roger Champault Frankrig

Frisker – frisker med hyldeblomst, gin og mynte. 

Hovedret – grillet kalvecoulotte, grillet spidskål med stegte majs, svampe og Chimichurri 
Ch. Roubine, Lion & Dragon,Ros Ch. Roubine, Cru Classé Provence Frankrig
Bandol Rosé, Dom. des Trois Fi Dom. des Trois Filles, Bandol Frankrig

Ost – 3 styk oste med kompot og sylt og knækbrød 
Tavel Rosé T/L, 2023, ØKO Tardieu-Laurent Frankrig

Dessert – røget kernemælk penna cotta med rødgrød på sæsons bær og knas. 
Malvasia di Castelnuovo, Nevis Terre da Vino, Piemonte Italien

Sødt til kaffen – marzinkage med bærmousse. 
Rose port Quinta de la Rosa, Portugal