OPLEV DE FIRE ÅRSTIDER PÅ HOTELLET
Til mad- og vinoplevelsen ”de fire årstider” oplever du skønne råvarer fra lokalområdet—tilsat afslappet hygge ved flot pyntet borde efter aftenens tema.
Til disse arrangementer får du et indblik i madens og vinens verden. Vore kokke præsenterer menuen og tankerne bag. David fra Vinslottet fortæller, hvorfor han har sat netop denne vin sammen med maden, og få et indblik i vinens forunderlige verden. Fire årlige, tilbagevendende arrangementer på Skovsgård Hotel arrangeret i samarbejde med lokale producenter og Vinslottet.
Finder du en vin du gerne vil have i det eget vinskab, kan du bestille den samme aften til en gunstig pris.
DE FIRE ÅRSTIDER
Menuerne repræsenterer det bedste ved de skiftende årstiderne – efterårets mangfoldighed fra markerne og frugttræerne, forårets spæde grønne skud, sommerens lyse retter og vinterens dybe og mørke simreretter. Alle serveret med et velvalgt glas vin og en god fortælling.
Vi er kræsne på dine vegne og arbejder kun med de bedste råvarer.
24. JANUAR 2025
VARME KRYDDERIER OG PORTVIN
En strejf af fjerne himmelstrøg.
21. MARTS 2025
FISK & SKALDYR
Blæsten går frisk over Limfjordens vande.
13. Juni 2025
GRILL OG ROSE
Vi tænder grillen, og nyder rose vin
3. OKTOBER 2025
MARKENS TROFÆER
Grøntsager serveret på nye måder og smagfulde retter med vildt.