OPLEV DE FIRE ÅRSTIDER PÅ HOTELLET

 Til mad- og vinoplevelsen ”de fire årstider” oplever du skønne råvarer fra lokalområdet—tilsat afslappet hygge ved flot pyntet borde efter aftenens tema.

Til disse arrangementer får du et indblik i madens og vinens verden. Vore kokke præsenterer menuen og tankerne bag. David fra Vinslottet fortæller, hvorfor han har sat netop denne vin sammen med maden, og få et indblik i vinens forunderlige verden. Fire årlige, tilbagevendende arrangementer på Skovsgård Hotel arrangeret i samarbejde med lokale producenter og Vinslottet.

Finder du en vin du gerne vil have i det eget vinskab, kan du bestille den samme aften til en gunstig pris.

DE FIRE ÅRSTIDER

Menuerne repræsenterer det bedste ved de skiftende årstiderne – efterårets mangfoldighed fra markerne og frugttræerne, forårets spæde grønne skud, sommerens lyse retter og vinterens dybe og mørke simreretter. Alle serveret med et velvalgt glas vin og en god fortælling.

Vi er kræsne på dine vegne og arbejder kun med de bedste råvarer.  

24. JANUAR 2025

VARME KRYDDERIER OG PORTVIN

En strejf af fjerne himmelstrøg.

21. MARTS 2025

FISK & SKALDYR

Blæsten går frisk over Limfjordens vande.

13. Juni 2025

GRILL OG ROSE

Vi tænder grillen, og nyder rose vin

3. OKTOBER 2025

MARKENS TROFÆER

Grøntsager serveret på nye måder og smagfulde retter med vildt.