ET HOTEL MED GANG I

Vi elsker god musik og god mad. Vi elsker glade gæster og lige netop glade fester finder vi mange af til hotellets populære koncerter og madarrangementer.  

KONCERTER 
Koncerter afholdes i samarbejde med Brovst Musikforsyning. En af landets ældste musikforeninger.  Læg f.eks. vejen forbi til Carls Cafe – små intimkoncerter i hotellets restaurant. Nyd en koncert i salen, hvor programmet spænder bredt – fra blues og folk til verdensmusik og rock. Eller tag med til frokost-jazz og nyd en skøn eftermiddag med gode venner, skønne jazz toner og vores populære jazz-buffet. 

MADARRANGEMENTER 
På Skovsgård Hotel laver vi masser af mad, altid med fokus på friske og gerne lokale råvarer. Vi sylter, koger, steger, salter, ryger, tørrer, bager og tilbereder alt, hvad vi kan, fra bunden. Vores menuer varierer i takt med sæsonen, men vores indstilling ændrer sig aldrig: Vi er kræsne på dine vegne og arbejder kun med de bedste råvarer. 

Derfor byder vi flere gange om året på særlige arrangementer, hvor maden spiller en hovedrolle.  

DE FIRE ÅRSTIDER
Til ”de fire årstider” kan du opleve skønne råvarer fra lokalområdet—tilsat god vin og afslappet hygge ved langborde. Hør de lokale producenter fortælle om deres passion for den gode kvalitet og håndværket bag og få et indblik i vinens forunderlige verden. Max. 30 pladser. Fire årlige, tilbagevendende arrangementer på Skovsgård Hotel arrangeret i samarbejde med lokale producenter og Vinslottet. 

Nyhed 2022: ”Turen går til”
Folkelige aftener med deleretter. Når turen går til Italien nydes skønne italienske klassikere ved langborde og krydres med små fortællinger fra Italien. Hyggelige aftner i et prisleje, hvor de fleste kan være med.   


Turen går til Alsace