Årets julegaveide?
Overrask dine kære med en mad og vin oplevelse ud over det sædvanlige på Skovsgård Hotel til ”De 4 årstider” – denne gang med overskriften ”varme krydderier & portvin.
Hele 7 serveringer og 12 vine byder aftenen på.
Aftenen byder på lækre retter fra hotellets køkken, og David fra Vinslottet præsenterer vin der er afstemt til menuen.
Vi har med andre ord sat rammen for en hyggelig aften, så du skal bare tage dine kære under armen og komme til Skovsgård Hotel, og så kan I læne jer tilbage og nyde god mad, dejlig vin det gode selskab.
Nyd alle vine og booke et lækkert værelse med morgenmad.
Pris inkl. overnatning kun kr. 1075,- pr person i dobbeltværelse.
Pris menu kr. 750,-
Menu og vine:
Snack:
Hvidkåls snack med æbledip og Beet-Jerkey.
White port Cocktail
Forret:
Rimmet kammusling med agurk, hasselnødder og chili-marineret æbler
Branco Reserve 2021 & Tims Grand Reserve 2019 Portugal
Frisker:
Mojito granité
Hovedret:
Oksetværreb med kirsebær og lakrids, bagte persillerødder, ansjos-mayonnaise, syltede kål med chili og rødløgsrelish.
La Rosa Tinto 2021 & La Rosa Reserve 2019 Portugal
Ost:
Sandwich af honningbrød med blåskimmelmousse og klementin
Hertil 3 Ruby Style Portvine: Lot 601 Ruby reserve, LBV 2018 samt Vintageport 2020.
Dessert:
Hvid chokolademousse med tonka , portvins syltede pære, marcipan, nødder, kanel/krydret crumble
Hertil serveres 3 Tawny Style Portvine: Tawny Port, Colheita 2011 og 20 Års Tawny.
Meditationsvin og sødt: Smagsprøve på 30 Års Tawny
Sødt til kaffen:
Flødebolle med pistacie og ristet kardemomme.
Som altid vil der være mulighed for at gøre et godt vinkøb til favorable engrospriser.
Velmødt til en fantastisk aften på Skovsgård Hotel.'
MVHvi
Team Skovsgård Hotel
Med Kærlighed til mad og mennesker
David Andreasen
Vinslottet A/S